Guide: Så nemt er det at få adgang til amerikanske indhold på Netflix

Bedste film på netflex

De amerikanske Netflix-brugere har adgang til et større udvalg af film og tv-serier, end vi har i Danmark. Det betyder dog ikke, at vi må nøjes. Ved at følge et par simple trin, kan du tilgå Netflix via en VPN-service, der giver dig adgang til alt det amerikanske indhold.

Det er de færreste, der ikke kender Netflix herhjemme. Den amerikanske streaminggigant har en massiv brugerskare i Danmark og resten af verden, hvilket blandt andet skyldes store produktioner som House of Cards, Stranger Things og The Punisher. Dog er det ikke alt indhold, vi har adgang til herhjemme.

Det forholder sig nemlig sådan, at streamingtjenesten opererer i flere lande og kontinenter, og det er ikke alle steder, deres licenserede film og serier kan vises. I USA har de et større og mere varieret udvalg af underholdning i deres katalog.

Se det amerikanske indhold med en VPN-service

Du behøver dog ikke at rejse hele vejen til USA for at udforske det amerikanske indhold. Du kan i stedet benytte dig af en VPN-service, som giver dig adgang til at tilgå Netflix fra en amerikansk IP-adresse – og dermed få adgang til alt det eksklusive indhold.

Selvom vi har adgang til en række af de bedste film på Netflix herhjemme, så kan det godt betale sig at udforske det amerikanske indhold. Men hvordan gør, du så det? Det er faktisk slet ikke så svært. Vi har herunder samlet en guide til, hvordan du henter og bruger en VPN-service. God fornøjelse!

Du behøver ikke at oprette en ny bruger

Man kunne fristes til at tro, at man skal oprette en ny bruger med et amerikansk abonnement, hvis man vi have adgang til det amerikanske Netflix. Sådan forholder det sig dog ikke, heldigvis. Det smarte er nemlig, at du kan logge på med den samme bruger – uanset, hvor i verden du befinder dig.

Har du et dansk abonnement, kan du derfor med fordel gøre brug af det.

Guide: Sådan får du adgang til det amerikanske indhold på Netflix

Vi anbefaler, at du bruger CyberGhost VPN, så først og fremmest skal du klikke dig ind på deres hjemmeside, hvorfra du kan download VPN-klienten.

1. Vælg hvilket abonnement du vil have.

2. Indtast dine oplysninger og download samt installér app’en.

3. Vælg ‘Connect to Netflix’ og vælg punktet ‘For Streaming’.

4. Nu trykker du på ‘Connect’-knappen

5. Voila! Når du bruger Netflix, gøres det via en amerikansk IP-adresse, og du har nu adgang til det amerikanske udvalg.

Du kan også bruge andre VPN-tjenester

Sværere er det ikke. Hvis du ikke ønsker at bruge CyberGhost kan du med fordel bruge andre VPN-services. De koster som regel et mindre beløb i abonnement om måneden, men du også kan vælte årligt og betale mindre.

Der findes adskillige på markedet, og de kan alle sammen nogenlunde det samme, så om du vælger den ene frem for den anden, er ikke af så høj betydning.

God fornøjelse med det nye, amerikanske udvalg af film og serier på Netflix!