Guide: Gode lygter og belysning på camping el. telt-turen

LED belysning på camping tur

Næste gang du skal på camping, overnatte i shelter eller sove i telt, så læs denne guide inden. Vi har fundet den perfekte belysning når du overnatter i naturen. Læs en kort beskrivelse af 3 produkter som skaber lys og liv på din outdoor tur.

Camping Bulb LED Pære m. Krog

Keywords: Letvægt, lang batteri levetid, dæmpet belysning, budget, telttur

Ultra Lite Camping LED Pære m. krog. Hænges direkte op i teltet, forteltet, shelter mf., og giver et behageligt lys. LED pæren kan indstilles til 3 forskellige lys-modes: Alm. belysning, dæmpet eller signalering (SOS). Velegnet til at smutte med i tasken som ekstra udstyr og orientere sig om aftenen/natten i teltet.

Vælg denne model hvis du er afsted til fods og ønsker at reducere vægten på din oppakning. Camping Bulb LED m. Krog er let at have med i rygsækken når du hiker. LED pæren holder strøm MEGET længe, og er dermed god til ture, hvor du er afsted længe ad gangen og ikke har adgang nye batterier.

Anvender 3x AAA batterier, Vægt 39 gram (uden batterier)

Highlander Remote Control 24 LED Lanterne

Keywords: Komfort, familiehygge, prisvenlig, budget, fjernbetjening, spisebord

Smart LED lanterne m. fjernbetjening. Giver en god, praktisk og prisvenlig belysning på familie-camping eller kanotur. Kan stilles direkte på spisebord eller hænges op via indbygget krog. Der er også indbygget kompas hvis man skulle fare vild.

Vælg Highlander Lanterne 24 LED m. fjernbetjening hvis du skal på familie-camping, på festival eller tur med vennerne. Lanternen har en praktisk gummi-finish, og fjernbetjeningen har en krog, til at hænge på lanternen så den ikke blive væk. Highlander Remote 24 LED lanternen anvender

Anvender 3x D-batterier, Vægt 434 gram (uden batterier)

Gerber Freescape Outdoor Lanterne

Keywords: Kvalitet, Design, Variable lysstyrke, Vandtæt, Lang batteri levetid (4x D-Type)

Kvalitets Lanterne fra Gerber. Variablet lysstyrke m. dæmpefunktion: 300 Lumens (15 timer) ned til 15 Lumens (240 timer). Ideel til overlevelsestur, kanotur eller shelter hvor man overnatter i blandet vejr. Modstandsdygtig og vandtæt i regnvejr med IPX4 Certificering. Lanternen kommer med indbygget håndtag og FreeTouch teknologi (tænd / sluk / øg lysstyrke).

Vælg Gerber Freescape Outdoor Lanternen hvis du er kvalitets- og detaljeorienteret, og samtidig ønsker en lanterne der kan holde i mange år. Med dæmpbar belysning (15-300 Lumens) kan du altid skabe den rette stemning, og med vandtæt IPX4 certificering har du en sikker lyskilde i alt slags vejr!

Anvender 4x D-batterier, Vægt: 584 gram (uden batterier)